3D-technologie
De ontwikkeling van een GMPgolf start met het uitvoeren van een 3D-scan op de golfbaan. Tijdens deze 3D-opname wordt de hele baan met behulp van een 3D-laserscanner met een nauwkeurigheid van 2mm ingemeten. De 3D-opname wordt vervolgens verwerkt tot een gedetailleerde digitale GIS-kaart. Deze digitale GIS-kaart vormt de basis van een GMPgolf. Klik hier als u een digitale GIS-kaart wilt bekijken. Klik hier als u wilt weten hoe het scannen van uw golfbaan in zijn werk gaat.


'Golfstreetview'
Naast een zeer nauwkeurige opname van de golfbaan levert de 3D-scan ook een set met digitale panoramafoto's. Deze fotoset kan op de website van de golfbaan worden geplaatst, waardoor leden, maar zeker ook geïnteresseerde greenfee-spelers, de baan voorafgaand aan een bezoek, van achter de PC, gedetailleerd kunnen verkennen. Hierdoor is een golfbaan instaat zich goed via internet te presenteren. Klik hier als u een 3D-opname wilt bekijken. Klik hier als u een 3D-model of hoogtelijnenkaart van een hole wilt inzien. 
  Realisatie: Protractus                                          www.gismanagementplan.nl is een product van Buiting Advies BV