Buiting Advies heeft een uniek beheer- en archiveringssysteem voor golfbanen ontwikkeld: een GIS Management Plan voor golfbanen (GMPgolf). Het GMPgolf is nieuw in de golfwereld: geen ander digitaal beheerssysteem stelt u in staat al uw baaninformatie zo eenvoudig te beheren én in te zien.

100% overzicht met één klik!
De basis van een GMPgolf wordt gevormd door een digitale kaart. Deze digitale kaart komt tot stand door het 3D-inmeten van uw golfbaan. Met één click op de digitale kaart kunt u vervolgens informatie opvragen of nieuwe informatie aan het GIS toevoegen. Zo kunt u eenvoudig de afmeting van de fairway van hole 7, de exacte locatie van een beregeningspunt of elektriciteitsleiding oproepen.

Ook kunt u de digitale kaart met behulp van een GPS zelfstandig aanpassen. Daarnaast zorgt de nieuwe
module voor urenregistratie ervoor dat u alle beheersdata snel en eenvoudig kunt bijhouden. Zo weet u -later- exact wanneer de Tees zijn bemest en hoeveel tijd aan het maaien van de greens is besteed.
Werken met een GMPgolf zorgt ervoor dat u vanaf nu geen tabellen, ingewikkelde programma's of Excelsheets meer hoeft in te vullen. En dat terwijl u overal en altijd over alle baaninformatie kunt beschikken. Daarbij is het belangrijk te weten dat een GMPgolf geen standaard programma is, maar een systeem dat exact naar uw ideeën en wensen wordt ingericht.

Graag kom ik persoonlijk op uw golfbaan langs om te laten zien welke voordelen de 3D-scan, het GMPgolf en de urenregistratiemodule u bieden. Stuur mij en mail of neem direct contact met mij op.

Ronald Buiting (06 5376 8146) 
ronaldbuiting@buiting.nl
  Realisatie: Protractus                                          www.gismanagementplan.nl is een product van Buiting Advies BV